ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Με τον όρο “αποφράξεις αποχετεύσεων” ουσιαστικά εννοούμε το ξεβούλωμα αποχετευτικών αγωγών. Η απόφραξη αποχέτευσης αφορά τόσο την αποχέτευση ενός διαμερίσματος όπως του νεροχύτη κουζίνας, όσο και την αποχέτευση ενός κτηρίου ή πολυκατοικίας όπως την απόφραξη φρεατίων.

Αποφράξεις από εξειδικευμένο συνεργείο και όχι υδραυλικό

Κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με βούλωμα ή φράξιμο της αποχέτευσης ίσως σκεφτεί πως πρέπει να καλέσει τον υδραυλικό. Πρέπει να καλέσετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων αποτελούν ξεχωριστή επαγγελματική κατηγορία από αυτή των υδραυλικών.

Αποφράξη αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα νερού

Μια αποφρακτική εταιρεία ασχολείται πρωταρχικά με αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό με αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιεστικά μηχανήματα νερού, ηλεκτροκίνητα μηχανήματα με βιομηχανικές ατσαλίνες διαφόρων διαστάσεων, κάμερα για επιθεώρηση και έλεγχο της αποχέτευσης, αντλίες ακαθάρτων υδάτων για την άντληση υδάτων κ.α.

Άμεση εξυπηρέτηση αποφρακτικού συνεργείου

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας απόφραξης είναι οτι πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα, ακόμα και εντός μίας ώρας. Ένα συνεργείο αποφράξεων που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με αυτό το αντικείμενο έχει ως πρωταρχικό σκοπό του να ανταποκριθεί άμεσα στην κλήση σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα αποχέτευσης που σας απασχολεί μπορείτε να βρείτε στις κατηγορίες αποφράξεων, στις συχνές ερωτήσεις αλλά και στα σχετικά άρθρα στο blog μας.

Τέλος, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070.