ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Το κόστος απόφραξης της αποχέτευσης κυμαίνεται ανάλογα με την εργασία. Τι εννoούμε με αυτό;

Κόστος απόφραξης αποχέτευσης με πιεστικό

Κάθε εργασία απόφραξης απαιτεί διαφορετικά αποφρακτικά μηχανήματα. Για παράδειγμα, για την απόφραξη φρεατίου χρησιμοποιείται φορτηγό πιεστικό μηχάνημα νερού ενώ για την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας ηλεκτροκίνητο μηχάνημα.

Κόστος απόφραξης ή κόστος απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης

Κάθε εργασία αποφράξεως απαιτεί διαφορετικό συνολικό χρόνο απασχόλησης. Η απόφραξη φρεατίου πολυκατοικίας για παράδειγμα, απαιτεί λιγότερο χρόνο σε σχέση με την απόφραξη και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης της πολυκατοικίας.

Κόστος απόφραξης από χαρτιά ή κόστος απόφραξης και καθαρισμού ριζών

Δεν έχουν όλες οι αποφράξεις τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Για παράδειγμα, η απόφραξη ενός φρεατίου από χαρτιά απαιτεί λιγότερο χρόνο σε σχέση με τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων από πουρί και λίπη ή ρίζες.

Δωρεάν επίσκεψη συνεργείου

Εμείς προτείνουμε την δωρεάν επίσκεψη του συνεργείου μας στον χώρο σας. Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να εκτιμήσουμε την συνολική εργασία που χρειάζεστε και να σας ενημερώσουμε για το κόστος απόφραξης φρεατίου, το κόστος καθαρισμού κεντρικής αποχέτευσης και φρεατίων της πολυκατοικίας, το κόστος για την άντληση υδάτων από υπόγειο χώρο ή την τελική προσφορά μας για τον έλεγχο της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070.