ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η πρώτη ενδείξη βουλωμένης κεντρικής αποχέτευσης είναι η υπερχείλιση των φρεατίων. Συνήθως η κεντρική οριζόντια αποχέτευση βουλώνει από την ρίψη χαρτιών αλλά κυρίως από την συσσώρευση λίπους και πουριού. Η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει μεταξύ δύο φρεατίων ή από το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας προς τον κεντρικό αγωγό λυμάτων. Και στις δύο περιπτώσεις η απόφραξη γίνεται με πιεστικό μηχάνημα νερού.

Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης πολυκατοικίας

Όταν βουλώνει η κεντρική αποχέτευση πλημμυρίζουν τα φρεάτια, οι αγωγοί αλλά και τα ισόγεια διαμερίσματα. Σας προτείνουμε τον καθαρισμό κεντρικής αποχέτευσης προκειμένου να καθαριστούν όλα τα φρεάτια και οι αγωγοί για μία πιο ολοκληρωμένη εργασία αλλα και για να αποφύγετε τις έκτακτες αποφράξεις με πλημμυρισμένα φρέατια και διαμερίσματα.

Καλέστε μας στο 694 4333320 και 210 9927070.

Δυσοσμία αποχέτευσης

Οι δυσάρεστες οσμές στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας, στα υπόγεια ή στους ακάλυπτους χώρους είναι συχνά μια ένδειξη πως η αποχέτευση υπολειτουργεί ή πως είναι βουλωμένη. Αν λειτουργεί σωστά η αποχέτευση αλλά εξακολουθείτε να έχετε δυσάρεστες οσμές τότε τοποθετείστε παχύρευστο γράσο περιμετρικά των φρεατίων γιατί τα φρεάτια μυρίζουν.