ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Βούλωσε το σιφόνι του νεροχύτη; Mυρίζει η αποχέτευση της κουζίνας και τα νερά υποχωρούν αργά; Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας είναι συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σε διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Βούλωσε ο νεροχύτης

Το βούλωμα του νεροχύτη κουζίνας οφείλεται κυρίως στην μεγάλη συγκέντρωση λίπους που δημιουργούν τα σαπούνια, τα απορρυπαντικά και τα μαγειρικά λάδια. Αν παρατηρήσατε πως είναι βουλωμένος ο νεροχύτης ή αργεί να τραβήξει τα νερά τότε χρειάζεστε απόφραξη και καθαρισμό σιφονιού νεροχύτη.

Πως θα ξεβουλώσω τον νεροχύτη;

Η εταιρεία μας apofraxeis.gr αναλαμβάνει την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης νεροχύτη με ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αποφράξεων και χαμηλό κόστος. Κατά την εργασία αυτή θα καθαρίσουμε το σιφώνι του νεροχύτη και την αποχέτευση της κουζίνας σας μέχρι την κάθετη στήλη αποχέτευσεως της πολυκατοικίας.

Μυρίζει ο νεροχύτης

Για να αποφύγετε τις δυσοσμίες στην κουζίνα και τον νεροχύτη μπορείτε να δοκιμάσετε με λίγη μαγειρική σόδα, ξύδι ή και ζεστό νερό. Ρίξτε ένα φλυτζάνι μαγειρική σόδα και έπειτα δύο φλυτζάνια ξύδι και αφήστε να δράσει. Ύστερα ρίξτε ζεστό νερό. Επαναλάβετε μόνο αν τα νερά υποχωρούν.

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 για απόφραξη νεροχύτη στην Κυψέλη, στο Γαλάτσι, στην Κηφισια, στον Άλιμο, στην Γλυφάδα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής.