ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η απόφραξη σιφονιού δαπέδου είναι συχνό πρόβλημα που συναντούμε σε διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Στο σιφώνι δαπέδου συγκεντρώνονται τρίχες από την μπανιέρα και τον νιπτήρα του μπάνιου ενώ την ίδια στιγμή οι σαπουνάδες από την χρήση σαπουνιού και απορρυπαντικών πλυντηρίου δημιουργούν πουρί και λίπος στα τοιχώματα και τις αποχετεύσεις του μπάνιου. Το πουρί αυτό δημιουργεί δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο και χρειάζεται ένας τακτικός καθαρισμός για λόγους υγιεινής.

Βούλωσε το σιφώνι στο μπάνιο;

Η πρώτη ενδείξη πως το σιφόνι δαπέδου χρειάζεται ξεβούλωμα είναι όταν κατά την διάρκεια του μπάνιου τα νερά υπερχειλίζουν και υποχωρούν αργά ή καθόλου. Επίσης, το σιφόνι χρειάζεται καθαρισμό αν μυρίζει η αποχέτευση του μπάνιου και του πλυντηρίου.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 για απόφραξη και καθαρισμό σιφονιου.

Βγαίνουν νερά από το σιφόνι

Σε αρκετές περιπτώσεις, το βούλωμα του σιφωνιού μπορεί να οφείλεται και στο φράξιμο της κεντρικής κάθετης αποχέτευσης της πολυκατοικίας. Σε αυτή την περίπτωση θα παρατηρήσετε να βγαίνουν νερά από το σιφώνι ενώ εσείς δεν χρησιμοποιείτε τις βρύσες του μπάνιου. Στα ισόγεια διαμερίσματα το βούλωμα του σιφωνιού μπορεί και να οφείλεται σε βουλωμένο φρεάτιο της πολυκατοικίας.

Μυρίζει η αποχέτευση του μπάνιου

Αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο, αν έχει δυσάρεστη οσμή το σιφόνι τότε ρίξτε λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα. Αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά και ύστερα ξεπλύντε με ζεστό νερό.