ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ

H συγκέντρωση φύλλων και χωμάτων από τα φυτά της βεράντας είναι η πιό συχνή αιτία για απόφραξη υδροροής. Δυστυχώς, κάποιοι ένοικοι διαμερισμάτων δεν προσέχουν αρκετά όταν καθαρίζουν τις βεράντες τους με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τις υδροροές με σκουπίδια.

Βούλωσε η υδροροή;

Σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως όμως στις νέες οικοδομές ή όπου έχει γίνει κάποια ανακαίνιση διαμερίσματος, οφείλεται στα οικοδομικά υλικά όπως τσιμέντο, στόκο, κομμάτια από πλακίδια κτλ. Ο καθαρισμός υδροροών πρέπει να ειναι τακτικός αν θέλετε να αποφύγετε προβλήματα στις έντονες βροχοπτώσεις. Η εταιρεία μας apofraxeis.gr σας προτείνει αυτή την εργασία δύο φορές τον χρόνο, μαζί με τον προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης.

Πως να ξεβουλώσω την αποχέτευση;

Αν ακούσετε έκτακτιο δελτίο καιρού με βροχοπτώσεις, φροντίστε να σκουπίσετε καλά την αυλή και το μπαλκόνι σας από φύλλα και χώματα, αφαιρέστε το σχαράκι από το σιφώνι ομβρίων και καθαρίστε το εσωτερικό του και τέλος απομακρύνετε ελαφριά αντικείμενα που έχετε στην βεράντα και που μπορεί να βραχούν και να παρασυρθουν πάνω στο σιφώνι όπως περιοδικά και σακούλες.