ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Βούλωσε το φρεάτιο; Η απόφραξη φρεατίων είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο και δεν πρέπει να σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Συνήθως βουλώνει το κεντρικό φρεάτιο του αποχετευτικού δικτύου όπου είναι τοποθετημένος ο μηχανοσίφωνας (ή οσμοπαγίδα). Εκεί καταλήγουν όλα τα λύματα από τα μπάνια και τις κουζίνες της πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας και από εκεί διοχετεύονται στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου.

Γιατί βουλώσε το φρεάτιο;

Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου, τα σαπούνια και τα μαγειρικά λάδια που καθημερινά καταλήγουν στο φρεάτιο σταδιακά δημιουργούν λίπος ή πουρί και το φρεάτιο αρχίζει να υπολειτουργεί. Ταυτόχρονα, τα υπολλείματα τροφών που μπορεί να πέφτουν από την κουζίνα και τα χαρτιά που μπορεί να πέφτουν από την λεκάνη τουαλέτας συμβάλλουν και επισπεύδουν το βούλωμα.

Πως να ξεβουλώσω την αποχέτευση;

Τα συνεργεία μας αναλάμβάνουν την απόφραξη φρεατίων πολυκατοικίας και κτηρίων με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα νερού στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Καλέστε μας τώρα στο 694 4333320 και 210 9927070.

Καθαρισμός φρεατίου και αποχέτευσης

Μετά την απόφραξη και τον καθαρισμό του φρεατιού, μπορεί να γίνει καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης για μια ολοκληρωμένη εργασία.

Μυρίζει η αποχέτευση;

Αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές αποχέτευσης στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας ή του κτηρίου σας τοποθετήστε παχύρευστο γράσο περιμετρικά του φρεατίου προκειμένου να κλεισετε τα κενά. Αυτό θα περιορίσει τις δυσάρεστες οσμές αλλά και τις κατσαρίδες που μπορεί να υπάρχουν μέσα στα φρεάτια.