ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης πολυκατοικίας, επαγγελματικού κτηρίου ή μονοκατοικίας είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Η αποχέτευση σταδιακά συσσωρεύει ακάθαρτα λύματα, πουρί που δημιουργούν τα απορρυπαντικά και τα μαγειρικά λάδια, χαρτιά και μικροαντικείμενα. Είναι φυσιολογικό λοιπόν να βουλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιο τμήμα της αποχέτευσης ή το κεντρικό φρέατιο όπου βρίσκεται ο μηχανοσίφονας.

Γιατί βούλωσε η αποχέτευση;

Όπως αναφέραμε, το πουρί που δημιουργείται από τα απορρύπαντικά σταδιακά φράσει την αποχέτευση. Τις περισσότερες φορές βουλώνει το κεντρικό φρεάτιο που βρίσκεται ο μηχανοσίφονας, αρχίζει να υπολειτουργεί και να κρατάει λύματα με συνέπεια να βουλώνουν και οι υπόλοιποι αγωγοί που καταλήγουν εκεί. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης γίνεται προκειμένου να αποφύγετε έκτακτες αποφράξεις αποχετεύσεων και να διατηρήσετε την υγιεινή του χώρου σας.

Πως να ξεβουλώσω την αποχέτευση της πολυκατοικίας;

Η εταιρεία μας apofraxeis.gr διαθέτει σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα νερού με τα οποία θα καθαριστούν όλοι οι αγωγοί στο οριζόντιο κεντρικό δίκτυο αποχετεύσεως της πολυκατοικίας καθώς και τα φρεάτια αποχέτευσης. Αφού θα αφαιρεθεί το πουρί από τους αγωγούς, θα μειωθούν οι πιθανότητες να βουλώσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και θα εξαλειφθούν οι δυσάρεστες οσμές.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός αποχέτευσης του κτηρίου;

Σας προτείνουμε να κάνετε τον καθαρισμό αποχέτευσης δύο φορές τον χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με την απεντομωση/μυοκτονια. Κάθε κτήριο και πολυκατοικία έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές κατασκευές αποχετευτικού δικτύου και επίσης διαφορετικές επιβαρύνσεις οικιακών λυμάτων. Μία πολυκατοικία μπορει να κάνει καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων κάθε δύο ή τρείς μήνες και μία άλλη πολυκατοικία να κάνει καθαρισμό κάθε έξι μήνες ή μία φορά τον χρόνο. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης και φρεατίων με πιεστικό μηχάνημα μπορεί να συνδυαστεί με τον καθαρισμό υδροροών.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 και κλείστε ραντεβού την ημέρα που επιθυμείτε.

Καθαρισμός αποχέτευσης και απεντόμωση

Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα της απεντόμωσης, το συνεργείο απολυμάνσεων πρέπει να ψεκάζει μέσα στα φρεάτια αποχέτευσης. Για αυτό τον λόγο τα φρεάτια θα πρέπει να είναι επισκέψιμα, δηλαδή να μην τα έχετε σκεπάσει κάτω από πλακάκια, τσιμέντο ή βαριά έπιπλα, και επίσης θα πρέπει να είναι καθαρά. Καλέστε μας για καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων πριν την προγραμματισμένη απεντόμωση κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.