ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Η απόφραξη και ο καθαρισμός στεγανών φρεατίων είναι πολύ συχνό φαινόμενο και το παρατηρούμε σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και τις Αττικής. Στις περιπτώσεις που στο στεγανό φρεάτιο υπάρχει τοποθετημένος μηχανοσίφωνας βουλώνει από χαρτιά και λίπη και ο καθαρισμός του γίνεται με πιεστικό μηχάνημα νερού.

Στεγανά φρεάτια και αντλίες ακαθάρτων λυμάτων

Σε αρκετές περιπτώσεις, στα σπίτια όπου υπάρχει αποχετευτικό δίκτυο πιο χαμηλά από το κεντρικό δίκτυο του Δήμου παρατηρούμε στεγανά φρεάτια με αντλίες ακαθάρτων λυμάτων. Τα φρεάτια γεμίζουν και όταν τα λύματα φτάσουν σε υψηλή στάθμη οι αντλίες ενεργοποιούνται αυτόματα και αντλούν τα λύματα από το υπόγειο προς το κεντρικό δίκτυο λυμάτων του Δήμου.

Καθαρισμός αντλιών

Με πιεστικά μηχανήματα και αντλίες αναρρόφησης υδάτων, θα καθαρίσουμε τα στεγανά φρεάτια και θα δώσουμε λύση στις δυσάρεστες οσμές επιτυχάνοντας ταυτόχρονα την σωστή λειτουργία τους. Αυτή η εργασία αφορά κυρίως την αφαίρεση των χαρτιών και μικροαντικειμένων που έχουν μαζευτεί στο φρεάτιο, τον καθαρισμό των τοιχωμάτων από το πουρί αλλά και τον καθαρισμό των αντλιών που είναι τοποθετημένες εκεί.

Καλέστε μας στο 694 4333320 και 210 9927070 για περισσότερες πληροφορίες.

Συντήρηση αντλίων ακαθάρτων λύματων

Ο καθαρισμός των αντλιών θα παρατείνει την σωστή λειτουργία τους και συνεπώς την μακροπρόθεσμη συντήρηση τους. Με την εργασία αυτή θα εξασφαλίσετε χρήματα από την φθορά και την μελλοντική αντικατάσταση αντλιών ακαθάρτων λυμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά και επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες διαθέτουν νεροχύτες σε υπόγειους χώρους ή χρησιμοποιούν λιποσυλλέκτες.