ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΔΡΟΡΟΩΝ

Κατά τις έντονες βροχοπτώσεις παρατηρούμε πως αρκετές πολυκατοικίες και διαμερίσματα αντιμετωπίζουν απόφραξη υδροροών. Για να αποφύγετε το βουλωμένο σιφόνι βεράντας και ταράτσας πρέπει να κάνετε ένα προληπτικό καθαρισμό του δικτύου ομβρίων υδάτων που συμβάλλει στην αντιπλημυρική προστασία της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος σας.

Γιατί βούλωσε η υδροροή;

Φύλλα και χώματα από τις γλάστρες και τον κήπο μας, μικροαντικείμενα από τις βεράντες, τσιμέντα και πλακίδια από ανακαινίσεις μπορεί να βουλώσουν τις υδροροές και τις σχάρες ομβρίων υδάτων. Η εργασία καθαρισμού υδροροών μπορεί να συνδυαστεί με τον προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων δύο φορές τον χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο όπου και παρατηρούμε έντονες βροχοπτώσεις.

Έλεγχος αποχέτευσης ομβρύων με κάμερα

Άν αντιμετωπίζετε συχνό πρόβλημα με τις υδροροές, μπορεί να γίνει έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα και να διαπιστώσουμε την καταστασή τους, αν εχουν εισχωρήσει ρίζες από σπάσιμο ή αν έχουν υποστεί καθίζηση στο οριζόντιο τμήμα τους.

Καλέστε μας στο 694 4333320 και 210 9927070 για καθαρισμό των υδροροών της πολυκατοικίας..

Πως να ξεβουλώσω το σιφόνι της βεράντας και την υδρορροή της ταράτσας;

Οι υδρορροές επιβαρύνονται με φύλλα και χώματα. Σας προτείνουμε να καθαρίζετε τα σχαράκια στο μπαλκόνι, την ταράτσα και την αυλή σας συχνά, να μαζέυετε τα σκουπίδια και τις σακούλες που συνήθως αποθηκεύονται στα μπαλκόνια και να τις ελέγχετε όταν οι προβλέψεις του καιρού μας προειδοποιούν για έντονες βροχοπτώσεις.