ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι μια υπηρεσία που μας παρέχει την δυνατότητα να δούμε μέσα στην αποχέτευση. Εξυπηρετεί όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με συχνή απόφραξη αποχέτευσης της πολυκατοικίας, όσους έχουν πρόβλημα με έντονη υγρασία σε τοίχους που περνά αποχέτευση λυμάτων ή ομβρίων υδάτων ή τέλος όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με ρίζες δέντρων.

Ρίζες στην αποχέτευση

Το συναντούμε σε παλαιά και νέα αποχετευτικά δίκτυα, σε αποχετεύσεις και υδροροές, σε εξοχικές κατοικίες και σε πολυκατοικίες στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Ο περιβάλλον χώρος παίζει σημαντικό ρόλο και οι πιθανότητες να εισχωρήσουν ρίζες στους αποχετευτικό δίκτυο είναι περισσότερες αν υπάρχει έντονη βλάστηση και δέντρα. Οι ρίζες των δέντρων περνούν από τις ενώσεις των αγωγών και από τα τοιχώματα των φρεατίων, στην συνέχεια εξαπλώνονται μέσα στους αγωγούς και σταδιακά τους καλύπτουν με αποτέλεσμα να βουλώνουν.

Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα

Με την κάμερα αποχέτευσης μπορούμε να δούμε την έκταση της ζημιάς καθώς επίσης και το αν θα έχει αποτέλεσμα ο καθαρισμός που θα κάνουμε. Το συνεργείο μας θα σας ενημερώσει όταν το πρόβλημα είναι μη αναστρέψιμο και θα σας υποδείξει το ακριβές σημείο που ο υδραυλικός σας θα πρέπει να επέμβει για αντικαστάσταση. Έτσι, αφού δεν χρειάζεται να σκάψετε όλη την αποχέτευση κερδίζετε χρόνο και χρήματα.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και κόστος.