ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αντιμετωπίζετε συχνά πρόβλημα με απόφραξη αποχέτευσης και αποφράξεις φρεατίων; Αναθέστε σε εμάς την συντήρηση της κεντρικής αποχέτευσης της πολυκατοικίας σας στην Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής ,και απαλλαγείτε από πλημμυρισμένα φρεάτια και δυσάρεστες οσμές.

Καθαρισμός αποχέτευσης πολυκατοικίας

Με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα νερού θα κάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης και θα φροντίζουμε για την σωστή λειτουργία της ώστε να μην βουλώνει. Η συντήρηση μπορεί να γίνεται κάθε δύο, τρείς ή έξι μήνες ανάλογα πάντα με τους ρυθμούς που παρουσιάζει πρόβλημα.

Αποφράξεις προσφορές

Με την συντήρηση της αποχέτευσης οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα επωφελούνται με έκπτωση για οποιαδήποτε εργασία απόφραξης προκύψει στα διαμερίσματα τους όπως, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη υδροροών, απόφραξη αποχέτευσης πλυντηρίου ή απόφραξη λεκάνης τουαλέτας. Αν επιθυμείτε τον καθαρισμό ανά εξάμηνο ή χρόνο τότε μπορούμε να προγραμματίζουμε έναν προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης την ημέρα που επιθυμείτε. H σωστή λειτουργία του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου συμβάλλει θετικά στην υγιεινή του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 για να σας επισκεφθεί ένα συνεργείο μας δωρεάν για την εκτίμηση του κόστους συντήρησης.