ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ ΡΙΖΩΝ

Σε παλιά και νέα σπίτια, σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, σε κτήρια και εξοχικές κατοικίες στα προάστια της Αττικής αλλά και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει πρόβλημα με ρίζες στην αποχέτευση. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε και να καλέσετε υδραυλικό για να προβείτε αμέσως σε εσκαφή και αντικατάσταση αποχέτευσης ακαθάρτων ή ομβρίων υδάτων.

Ρίζες στην αποχέτευση

Πολλές φορές οι ρίζες εισχωρούν από τα τοιχώματα των φρεατίων και σταδιακά τα βουλώνουν. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπου είναι και οι πιό σύνθετες, είναι πως οι ρίζες εισχωρούν από κάποιο σημείο του αγωγού αποχέτευσης που δεν μπορείς να δεις. Δεν μπορείς να γνωρίζεις σε ποιό σημείο εισχώρησε η ρίζα, αν πέρασε μέσα από κάποια ένωση των αγωγών ή αν έχει υποστεί σπάσιμο και καθίζηση.

Απόφραξη αποχέτευσης και κάμερα

Τα συνεργεία της εταιρείας μας apofraxeis.gr χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα και μηχανοκίνητα μηχανήματα αποφράξεων μπορούν να προβούν σε απόφραξη αποχέτευσης από ρίζες, και σε συνδυασμό με τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα θα έχετε μια ολοκληρωμένη εργασία. Η εργασία κοπής των ριζών είναι μια λύση αλλά δεν αποτελεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα.

Καθαρισμός αποχέτευσης από ρίζες

Σε περιπτώσεις που η εσκαφή για αντικατάσταση αποχέτευσης δεν είναι εφικτή ή επιθυμητή, προτείνουμε ένα προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης προκειμένου να διατηρείτε την αποχέτευση σε σωστή λειτουργία και να αποφεύγετε τις έκτακτες αποφράξεις. Στις περιπτώσεις όπου το πρόβλημα παραμένει συχνό ή ακόμα και μη αναστρέψιμο τότε σας προτείνουμε την άμεση εσκαφή και αντικατάσταση του αγωγού από τον υδραυλικό. Εμείς θα του υποδείξουμε το σημείο όπου πρέπει να επέμβει.