ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Όταν βουλώνει η αποχέτευση υπερχειλίζουν τα φρεάτια με αποτέλεσμα τα ακάθαρτα νερά να λυμαίνουν το διαμέρισμα ή την πολυκατοικία. Ταυτόχρονα, οι δυσάρεστες οσμές αποχέτευσης επιβαρύνουν τον περιβάλλοντα χώρο και δημιουργούν μία άσχημη κατάσταση.

Γιατί πρέπει να καθαρίσω την αποχέτευση;

Αν θέλετε να αποφύγετε έκτακτες αποφράξεις αποχετεύσεων μπορείτε να κάνετε ένα προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων της πολυκατοικίας. Θα καθαρίσουμε με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής όλους τους αγωγούς αποχέτευσης και τα φρεάτια από το πουρί και τα λίπη που συσσωρεύονται στο αποχετευτικό δίκτυο και με αυτό τον τρόπο θα γίνεται η περιοδική συντήρηση αποχέτευσης.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός αποχέτευσης;

Προτείνουμε τον καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων κάθε εξάμηνο ή έτος πριν από την απολύμανση της πολυκατοικίας ή μονοκατοικία σας. Επειδή όμως κάθε αποχέτευση έχει τους δικούς της ρυθμούς λειτουργίας ο καθαρισμός μπορεί να είναι συχνότερος. Η εταιρεία μας apofraxeis.gr θα σας υπενθυμίζει με ένα τηλεφώνημα την εργασία καθαρισμού αποχέτευσης και θα προγραμματίζουμε ραντεβού την ημέρα που επιθυμείτε.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 694 4333320 και 210 9927070 και κλείστε ραντεβού την ημέρα που επιθυμείτε.